Zo vind je jouw perfecte zonnebril


De zonnebril is niet zomaar een accessoire, maar een heus onderdeel van je outfit. Niet alleen Danie is onwijs fan van de bril, het gehele ByDanie team houdt het niet bij 1 exemplaar. Lenen van elkaar is helaas niet altijd een optie want hoe goed die ene toffe bril bij Danie staat, staat ie bij een andere collega een stuk minder.

Naast dat we op kantoor ook erg van online shoppen houden, shoppen toch veel mensen een bril nog fysiek in de store. Wat ons betreft helemaal niet nodig, want met onderstaand advies kom je er snel achter welke bril bij jou past. Toch liever in store shoppen? Zie onderstaand als een advies zodat je in de winkel gericht kunt zoeken. Natuurlijk helpen de stylisten je bij Eye Wish Opticiens ook maar al te graag zoeken naar jouw perfecte bril.

Eye Wish Opticiens heeft brillen voor elk budget en wij zijn ook enorme fan van het breedscala aan designer brands, van een klassieke Ray-Ban tot een cat-eye van Fendi en een rond design van Chloé. Voor ieder wat wils.

Rond gezicht
Heb je een rond gezicht? Dan past een montuur met rechte en hoekige lijnen het beste. Op deze manier benadruk je vaak de wat bredere bovnekant van het gezicht en niet de ronde wangen en kin. Ga zeker niet voor een ronde bril. Onderstaande bril is een van onze favorieten. G-Star, verkrijgbaar in stores. 

Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.51.11

Ovaal gezicht
Lucky you, jij bent gezegend met een gezicht waarbij vrijwel alle brillen goed staan. Jouw kin is smaller dan het voorhoofd, en de verhoudingen zijn goed in evenwicht. Als we je mogen adviseren zouden we zeker voor een statement piece gaan, zoals onderstaande bril van Fendi die ByDanie’s Wendy momenteel omarmt:). Fendi online verkrijgbaar, click & buy. 

Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.50.53

Hartvormig gezicht
Jouw voorhoofd is het breedst van het gehele gezicht, je hebt hoge jukbeenderen en een scherpe kin. Hoekige monturen geven jouw gezicht de juiste balans. Kies een klassieker zoals de aviator (wij zijn in love met de kleur van de glazen) hieronder. Porsche Design, verkrijgbaar in stores.

Schermafbeelding 2017-07-21 om 16.56.11

Rechthoekig gezicht
In tegenstelling tot het vierkante gezicht, is jouw gezicht wat langer. Kies voor een grote bril, deze vergroot namelijk optisch het gezicht. Ronde brillen contrasteren perfect met de rechte lijnen in jouw gezicht. Tom Ford, verkrijgbaar in stores. 

Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.53.13

Vierkant gezicht
Een hoger voorhoofd, uitgesproken jukbeenderen en een smalle kin. een Ovale ronde of breed montuur geeft jowu gezicht een zachtere uitstraling maar accenteren daarentegen de jukbeenderen. We hoeven niet langer door te zoeken, de Chloé is nummer 1 favoriet – online niet verkrijgbaar. Chloé, verkrijgbaar in stores. 
Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.53.29


Driehoekig
Jouw jukbeenderen zijn het breedst van het gezicht en lopen smaller toe naar de kin. De kaaklijn is spits. Brede en ronde brillen staan jou als gegoten. Ralph, online verkrijgbaar click & buy.

Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.52.18
Remember Rome? De girls gingen je voor en zochten ook allemaal een bril uit die bij hen past. Be inspired! Zelf shoppen? Klik dan hier! 

Schermafbeelding 2017-07-20 om 12.23.17
Schermafbeelding 2017-07-20 om 12.23.28   Schermafbeelding 2017-07-20 om 12.28.00

Photo Credits: Melody Lieftink