WIN! Een lunch voor 2 bij dit nieuwe restaurant


Ben je al in de A’DAM Toren geweest? Team ByDanie bezoekt de Toren regelmatig. Van restaurant Moon tot zakelijke meetings bij A’DAM & CO, The Loft, het Sir Adam Hotel en nu is daar ook THE BUTCHER Social Club. Yossi Eliyahoo van THE ENTOURAGE GROUP wilde graag mensen samen brengen op deze unieke locatie en dat is gelukt. Wij komen er graag om te meeten in een van de toffe velvet banken of een drankje te drinken aan de bar. Door het grote aanbod op de locatie, breng je hier gerust een gehele dag door. Van ontbijt naar zakelijke meetings, een feestje en wellicht nog een afterparty. Het kan hier allemaal.

THE BUTCHER Social Club is voor iedereen toegankelijk door de high-end lounge, THE BUTCHERS’s geliefde burgerbar en de old-school speelhal. En dan hebben we het nog niet eens over de 360-graden bar gehad waar verschillende DJ’s regelmatig komen draaien. Benieuwd naar de komende events? Klik dan hier(!)

Last but not least, wat staat er op de kaart? Tijdens het ontbijt staan er gerechten uit diverse keukens op de kaart. Van gepocheerde eitjes met zuurdesembrood tot pancakes, we like! Tijdens lunch en diner zijn er verschillende burgers van vegan tot klassiekers, maar eet je er ook een fijne steak, of een portie tacos. Naast het eten is er ook een groot aanbod in cocktails en smoothies, bieren vanuit de hele wereld en een heel fijne wijnkaart.

WIN! Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je THE BUTCHER Social Club zelf ervaren? Wij mogen een lunch voor 2 weggeven! Laat onder de post op Facebook achter met wie je graag wil komen lunchen en wat je van de kaart het meeste aanspreekt, fingers crossed!

Schermafbeelding 2017-03-14 om 14.30.27