Weekly Style School Diary: stylist Patty Zomer


Iedere week nemen we je mee naar het World Fashion Center, waar de studenten van Style School ByDanie les krijgen van professionals uit het vak. Danie en haar collega-topstylisten delen hun geheimen uit het styling vak tijdens masterclasses. Een van die topstylisten is Patty Zomer. Je kent haar misschien van de Dolly Dots, maar ook van het TV-programma De Modepolitie. Als stylist kleedt ze menig BN-er en gaf ze een masterclass aan de Fashion Styling cursisten van Style School ByDanie.

1

Patty Zomer is een stylist in hart en nieren. Ze kwam dan ook geheel in stijl naar Style School ByDanie.

2

Het credo van Style School ByDanie is ‘learn from the best’. Van experts zoals Patty leer je precies hoe het er in het werkveld aan toegaat.

3

Patty Zomer ging in gesprek met de cursisten. De vraag: “wat wil je bereiken met de Cursus Fashion Styling?” werd divers beantwoord. De een wil aan de slag als ontwerpster of stylist, de ander vindt de cursus een fijne toevoeging op haar huidige werkzaamheden.

4

De sfeer tijdens de les was heel relaxt. Samen een koffietje drinken, nog even bijpraten na de masterclass en natuurlijk samen op de foto. Say cheese!

5

Patty neemt altijd de tijd om de studenten nog wat handige, persoonlijke tips te geven.

Droom jij ook van een carrière in de mode? En wil je les krijgen van toppers als Danie Bles, Kelly Huijsman (stylist Chantal Janzen) en Patty Zomer? Klik hier voor meer informatie!