Weekly Style School Diary: Style School ByDanie x Ganbaroo PR


Tijdens de cursus Fashion Styling bouwen de cursisten meteen aan hun porfolio. Je portfolio is als stylist je visitekaartje. Dit keer kregen de Style School girls de kans om een prachtig beeld de stylen bij PR-bureau Ganbaroo PR. Zij stelden hun showroom ter beschikking voor een professionele fotoshoot met het thema Botanical Summer. Nu denk je vast ‘summer’? Ja, in het najaar zijn modehuizen, magazines en merken al druk met de voorbereidingen voor het voorjaar. De Fashion Styling cursisten verdwaalden in bloemen, drukke prints en luchtige stoffen. Topfotograaf Martijn Senders en stylist Pascal-Joël Weber begeleidden de cursisten naar een stylish resultaat.

Beeld: Simone Frank

1

Een PR-bureau vertegenwoordigt diverse merken. Ganbaroo PR verwelkomde de Fashion Styling cursisten in hun modehemel.

2

Het thema van deze shoot is allesbehalve winters. Voor het thema ‘Botanical Summer’ droomden de cursisten even weg naar dat ultieme voorjaarsgevoel.

3

Terwijl de Fashion Stylisten in spe zich aan het verdiepen waren in de styling zat het model in haar en make-up.

4

Vóór de doorpas is het slim om je aanwinsten uit te stallen op de grond. Zo kun je gemakkelijk toffe looks samenstellen.

6

Wanneer haar, make-up en styling samenkomen.

7

Als het model aangekleed en wel op de set staat, is je werk als stylist nog niet voorbij. Styling, styling, styling!

 

Wil jij ook bouwen aan een eigen portfolio en samenwerken met toppers uit het vak? Klik hier voor meer informatie over de cursus Fashion Styling en schrijf je in voor de cursus van april