Weekly Style School Diary: still shoot


Voor de Fashion Styling cursisten van Style School ByDanie was het moment daar – tijd voor hun eerste shoot. Dit keer niet met modellen, maar met de prachtige items van Fabienne Chapot, waarmee ze een sprekend, uniek of geweldig beeld mochten creëren. De cursisten kropen in de huid van een still stylist. Ze bedachten ieder een eigen concept en werkten dit uit in de studio van Frank Brandwijk. Frank is een professioneel still fotograaf en staat bekend om o.a. zijn werk voor LINDA. Een goede leermeester dus! We nemen je mee behind the scenes.

(Beeld: Simone Frank)

1

Bij een still shoot maak je gebruik van diverse props om het beeld zo aantrekkelijk of spannend mogelijk te maken. Een still beeld moet de aandacht trekken. Om dit te bewerkstelligen laadden de cursisten hun koffers vol met interessante props.

2

We zagen de meest creatieve ideeën voorbijkomen om de items te presenteren. We love creative students!

3

Set styling vraagt om opperste concentratie.

4

De man in deze foto is de getalenteerde Frank Brandwijk. Hij fotografeerde de still beelden van de Fashion Styling cursisten en gaf ze tips en tricks.

5

De cursisten, variërend van man tot vrouw, van jong tot oud, zijn ieder uniek. Dit zie je vaak terug in de resultaten. Ben jij benieuwd naar de resultaten van de still shoot? Houd dan de blog van Style School ByDanie goed in de gaten. Klik hier!

6

Bedankt Fabienne Chapot voor de prachtige items, waarmee onze cursisten mochten werken.

Ook opgeleid worden tot Fashion Stylist? In april starten we weer met een nieuwe groep!