Weekly Style School Diary: personal shoppen


Style School ByDanie staat niet alleen bekend om de jaaropleiding Allround Styling, maar ook om haar diverse cursussen. Zo leer je tijdens een 13-weekse cursus Personal Styling de Personal Stylist in jezelf kennen. Een belangrijk onderdeel van Personal Styling is personal shoppen. Tijdens een personal shopping sessie ga je op zoek naar de perfecte looks voor een klant. Hierbij verlies je de persoonlijkheid en smaak van de klant niet uit het oog, maar denk je ook out of the box.

Vorige week namen we de Personal Styling cursisten mee naar shopping walhalla Van Dijk in Waalwijk, waar ze de theorie van het personal shoppen in de praktijk mochten brengen. Mega store Van Dijk verkoopt mooie merken zoals Isabel Marant, Ganni, ALIX The Label, See by Chloé en nog veel meer. Een echt shopping walhalla voor de cursisten dus. Iedere cursist nam een mannelijk – en een vrouwelijk model mee, die ze van top tot teen mochten kleden.

1-3

Om 10.00u werden de Personal Styling cursisten bij Van Dijk in Waalwijk verwacht, waar ze eerst een rondleiding kregen.

2-2

De ene groep ging aan de slag met het kleden van een vrouw, terwijl de andere groep zich ontfermden over de looks van de mannen. Shopping time!

3-3

Educator en mannen styling expert Yce Sidibeh was aanwezig om de cursisten te helpen bij de styling van de mannen. Hoe hoort een goed colbert te zitten, Yce?

4-3

Topstylist Kelly Huijsman was ook aanwezig voor alle vragen van de cursisten. Personal shoppen = mixen en matchen!

5-2

Het was een hele leerzame middag. Zo zegt een student er zelf het volgende over: “Super leuk dat we onze kennis in de praktijk mogen brengen, onder leiding van twee topstylisten!”

 

Ook Personal Stylist worden? Schrijf je hier in!