Weekly Style School Diary: Masterclass van Fred van Leer


Hij publiceerde een boek. Hij voorziet zijn Instagram-volgers iedere dag van een bak enthousiasme en humor. Hij staat in uitverkochte theaters, maar wij kennen hem vooral als een van de topstylisten van Nederland. We hebben het over de extravagante Fred van Leer. Hij kleedt artiesten en presentatrices, en stond vorige week voor de klas. De Allround Styling studenten kregen les van deze hysterische stylist met een hart van goud! Kijk je mee?

1

Fred van Leer was o.a. jurylid bij Holland’s Next Topmodel, ontwierp een collectie voor modeketen Shoeby en geeft nu stylingadvies aan iedere vrouw tijdens zijn theatertour. Fred deelde zijn stylinggeheimen met de Allround Styling girls.

2

En de tips van Fred werden serieus genomen. De studenten schreven hun Style School ByDanie notitieblok vol met handige weetjes.

3

De topstylist maakte er een masterclass vol humor van, maar wist ook de juiste snaar te raken. Alle studenten staan weer ‘aan’.

4

Na de masterclass nam Fred de tijd om bij te praten met de studenten.

5

Ambieer jij ook een carrière als stylist? En wil je les krijgen van echte professionals? Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven voor de jaaropleiding op de website.