Weekly Style School Diary: masterclass stylist en influencer Lonneke Nooteboom


Style School ByDanie is hét opleidingsinstituut voor styling onder leiding van Danie Bles. Niet alleen Danie zelf is educator, maar ook haar collega-topstylisten worden opgetrommeld om hun ervaring en kennis te delen met de Style School studenten. Zo gaf stylist en influencer Lonneke Nooteboom vorige week een masterclass aan de Personal Styling cursisten. Ze verzorgt o.a. de styling van songwriter John Ewbank and many more celebrities.

Haar brede lach verklapt dat Lonneke naast ervaring in het stylingvak ook een inspirerende en vrolijke persoonlijkheid heeft. Haar enthousiasme spatte van het ‘podium’. Ze vertelde over haar start in de mode, de kracht van social media en personal branding én gaf een kijkje achter de schermen van een influencer. Geen foto is wat het lijkt. Zit dankzij deze blog vooraan bij de gastles van Lonneke.

1

Lonneke Nooteboom is Fashion & Celebrity stylist en mag vele persoonlijkheden voorzien van toffe looks. Ook zelf ziet ze er altijd stijlvol uit.

2

Met 105.000 volgers op Instagram mag Lonneke zichzelf tevens een ware influencer noemen. De do’s en don’ts kwamen aan bod.

3

Uiteraard werd er ook een Instagram-stories gemaakt tijdens de masterclass. Hoe word je zichtbaar als stylist? Instagram!

4

Het is zo leuk om te zien dat er veel verschillende vrouwen deelnemen aan de cursus Personal Styling. Je leeftijd en achtergrond maakt niet uit – alle cursisten delen een passie voor mode.

5

Lonneke stimuleerde de stylisten in spe om hun dromen te volgen.

6

Ook deelnemen aan de cursus Personal Styling? In maart starten we weer met een nieuwe groep cursisten. Jij bent van harte welkom. Klik hier.