Weekly Style School Diary: masterclass mix en match Danie Bles


Iedere week brengen we verslag uit op ByDanie.nl over Style School ByDanie.nl Style School ByDanie is dé styling school van Nederland, waar je opgeleid wordt tot een professioneel stylist. Je bouwt onmiddellijk een goed netwerk op, krijgt les van de top uit mode – en beauty land en ontwikkelt je tot de stylist die jij wil zijn. Van Personal Styling tot Allround Styling. Het schooljaar zit er inmiddels op, en we hebben even vakantie, maar blikken terug op deze les ‘mixen en matchen’ van Danie.

1

Het klaslokaal leek op een klein winkeltje. De rekken hingen vol met kledingstukken, en ook met accessoires. Who doesn’t love a good pair of shoes?

2

Danie is Creative Director van Style School ByDanie, maar natuurlijk ook topstylist. Voordat ze aan de slag ging met de personal stylistes in opleiding, maakte ze even kennis.

3
Alle cursisten brachten zelf een aantal setjes mee. Zoals deze zomerse beachy set.

4

Samen met Danie bespraken ze de geshopte combinaties, en leerden ze wat volgens Danie wel en niet werkt. Learning by doing!

5

Wij vinden het belangrijk dat onze studenten les krijgen van experts uit het vak, maar vooral ook van experts uit de praktijk. Zij kunnen onze upcoming stylistes als geen ander voorbereiden op het echte werk.

6

Wil jij ook in de voetsporen van Danie treden? Zet dan de eerste stap in je carrière met een cursus op Style School ByDanie. Klik hier voor het cursusaanbod.