Weekly Style School Diary: masterclass Jetteke van Lexmond


Als Jetteke van Lexmond voor de klas staat, dan weet je dat het een onwijs inspirerende les wordt. Jetteke is niet alleen het zusje van, maar ook succesvol stylist. Zo reist ze de hele wereld over voor modeproducties, werkt ze o.a. voor VOGUE en de Bijenkorf en wordt ze geïnspireerd door sterke vrouwen zoals Jacky Kennedy, maar ook door kunstenaars als Picasso.

Style School ByDanie is dé styling school van Nederland met het meest fashionable cursusaanbod wat je ooit hebt gezien. Van een jaaropleiding Allround Styling tot cursussen zoals Fashion Styling en Personal Styling.

1

Jetteke van Lexmond heeft naam gemaakt in de mode-industrie dankzij haar gevoel voor mode en creativiteit. Vorige week deelde ze haar kennis met de Fashion Styling cursisten.

 2

En dat zorgde voor een goede, gezellige sfeer.

3 

Jetteke nam de theorie door, en deelde haar ervaringen, maar ging ook met de cursisten in gesprek. Ze mochten haar het stylinghemd van het lijf vragen.

 4

Dankzij masterclasses van toppers zoals Jetteke bouwen de Fashion Styling cursisten meteen aan hun netwerk. We zien in de praktijk dat afgestudeerden van Style School ByDanie dankzij connecties met educators binnenkomen in de modewereld, en daar succesvol worden.

5

Sta jij volgend semester ook met Jetteke op de groepsfoto? Schrijf je hier in voor de cursus.