Weekly Style School Diary: masterclass Danie Bles


Danie Bles is de Creative Director van Style School ByDanie. Een masterclass van haar mag natuurlijk niet ontbreken als je een cursus of jaaropleiding volgt op de Style School. De Personal Styling cursisten kregen vorige week een uitgebreide gastles van dé expert op het gebied van styling; Danie Bles zelf. Danie staat bekend om haar ‘mix-and-match-formule’, is de vaste stylist van vele bekende Nederlanders én is een echte ondernemer. Zo nam ze vorig jaar Amsterdam Fashion Week over. Daar kunnen de upcoming stylisten veel van leren. We nemen je backstage mee tijdens de masterclass van Danie!

Beeld: Simone Frank

1

Danie vertelde over haar werk als stylist, gaf de cursisten belangrijke adviezen én zette haar stijliconen in de schijnwerpers, waaronder Bianca Jagger en Kate Moss.

2

De Personal Styling cursisten werden geïnspireerd door het verhaal van Danie. Learn from the best!

3

Na het theoriegedeelte was het tijd voor de praktijk. De cursisten rolden ieder een goedgevuld kledingrek naar binnen. Styling time!

4

De cursisten waren verantwoordelijk voor het samenstellen van toffe looks. Dit onder toeziend oog van topstylist Danie.

5

Tijdens de stylingsessie gaf Danie tips & tricks. Haar jarenlange ervaring was meteen zichtbaar. Zij kent het reilen en zeilen van het stylingvak.

6

Bedankt Danie voor deze inspirerende masterclass!