Weekly Style School Diary: graduation party!


Het schooljaar 2017/2018 was een jaar vol enthousiaste studenten, veel ervaren en professionele educators en praktijkdagen waarin de cursisten zichzelf optimaal konden ontwikkelen. Wij feliciteren de Fashion Styling cursisten en Allround Styling studenten met hun certificaat en diploma. Tijd voor bubbels!

bydanie1

30 studenten, één schooljaar. De jaaropleiding Allround Styling was ook afgelopen jaar goedgevuld met dertig vrouwen. Ieder hun eigen specialiteit, maar allemaal met eenzelfde passie: mode. Wij namen ze mee door de thema’s Personal Styling, Fashion Styling, Event Styling en TV & Celebrity Styling. Tijdens hun graduation party nodigden ze familieleden, vrienden en kennissen uit om hun portfolio’s te bekijken, gaf educator Sandra een speech en was het tijd voor confetti en champagne. Wij zijn super trots!

bydanie2

De Fashion Styling cursisten kregen ook hun certificaat overhandigd terwijl ze omringd werden met ballonnen en confetti. Hun laatste les bestond uit een gastles van Danique Dobbe, de Creative van Love Stories Intimates, en daarnaast werd hun vrijwerk besproken en beoordeeld.

Het is iedere keer weer onwijs leuk om alle getalenteerde studenten de deur uit te zien lopen met hét papiertje in hun hand. Gefeliciteerd!