Weekly Style School Diary: all glammed up!


Deze week stond Style School ByDanie in het teken van glamour. De Allround Styling studenten ontdekten namelijk de stylist in zichzelf tijdens een professionele shoot met het thema ‘Glitz and glam’. De shoot vond plaats bij PR-bureau UPR. De studenten mochten hier letterlijk alles uit de kast halen voor het stylen van de looks. Dit alles in samenwerking met modellen van Future Faces, fotograaf Martijn Senders en educator Famke Mesman. Too glam to give a damn!

Foto’s: Simone Frank

1

Een PR-bureau vertegenwoordigt verschillende (designer) brands. Dit is dan ook de modehemel voor een stylist. Bij UPR mochten de studenten eindeloos shoppen.

2

Bij een shoot hoort een goede voorbereiding. Het samenstellen van een moodboard is belangrijk voor een sfeerimpressie. En daar weten onze studenten alles van!

3

In slechts een kwartier werden de glinsterende outfits gestyled. You go girls!

4

Nog even doorpassen met het model!

5

On set! Samen met fotograaf Martijn Senders werden de mooiste beelden gecreëerd.

6

The finishing touch!

Droom jij van een carrière in de mode? En wil je in de praktijk aan de slag tijdens shoots? Schrijf je dan in voor de jaaropleiding Allround Styling. In één schooljaar leer je alle facetten van het stylingvak van de besten uit het vak.