Weekly Style School Diary: cursus Fashion Styling start in april met nieuwe groep


Weekly Style School Diary: cursus Fashion Styling start in april met nieuwe groep
Denk je dat een leven als Fashion Stylist jou past als een jas? Zwijmel je weg bij de mooiste editorials in bladen als VOGUE? Of vind je mode gewoon onwijs leuk en wil je er meer over leren? Dan ontvangen we je graag op Style School ByDanie. Dit is dé plek waar je omringt wordt met experts uit het vak, waar je in gesprek gaat met bekende modenamen en waar je in de praktijk leert hoe de business echt werkt. Hoe je ontdekt wat de stylingwereld inhoudt? Onder andere door de stylist in jezelf naar boven te halen tijdens echte shoots met professionele modellen, fotografen en make-up artists.

Fashion Styling
De cursus Fashion Styling staat voor ‘high fashion’. Je leert meer over still styling, editorial styling en commerciële styling. Daarnaast ga je aan de slag met stijliconen, trends en catwalkanalyses. Deze kennis leer je te vertalen naar concepten voor look books, publicaties in magazines zoals Harpers Bazaar en voor het creëren van shopping pages. Jij spreekt de taal van de mode en weet dit op beeld perfect neer te zetten. Jij inspireert, jij shockeert en jij denkt ‘out of the box’. Na het volgen van deze cursus ben je in staat zelfstandig modeproducties voor magazines en campagnes te stylen. 

Open dag
Ben je nieuwsgierig naar ‘inside information’ over de cursus Fashion Styling? Wil je feeling krijgen met het team achter de Style School, de studenten en het leslokaal? Dan nodigen we je uit voor onze open dag op zaterdag 13 oktober van 14.00 – 17.00 uur. Lees hier meer over de open dag.

styleschoolbydanie1