Weekly Style School Diary 5 – closet sale


Hi ByDanie girl,

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij Style School ByDanie. Iedere week nemen we je op ByDanie.com mee naar de tofste locaties en de hotste thema’s in fashion land. Deze week brengen we verslag uit van de eerste editie Girls Going Wild x Style School ByDanie closet sale. 27 influencers, fijne deuntjes, kledingrekken vol kleding én stylingadvies van onze Style School girls. Kom binnen!

1

Social Media stagiaire Demi heette alle bezoekers van harte welkom op de eerste editie van de Girls Going Wild x Style School ByDanie closet sale in het World Fashion Centre, waar de Style School gevestigd zit.

2

Op de Style School gaan we voor een totale beleving. Onze studenten krijgen les van de top uit modeland, voeren praktijkopdrachten uit waar ieder modehart sneller van gaat kloppen en krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende events. Zo gaven de studenten stylingadvies aan de closet sale bezoekers en leerden ze meer over event styling. Learning by doing.

3

Niet alleen de kledingrekken van de influencers hingen vol met mooie items, maar ook de bezoekers zagen eruit om door een ringetje halen. Kijk maar naar dit leopard broekje. Daar wordt o.a. topstylist Danie heel blij van.

4

Shoppen is topsport. Met een verfrissend drankje en fijne deuntjes van de DJ op de achtergrond namen de modeliefhebbers even tijd voor een korte break.

5

Deze ouderwetse flitskast stond klaar om van iedereen een polaroid te schieten. Een leuk aandenken voor thuis.

6

Ondertussen shopten anderen gewoon door. Lieverd, zie je dat ‘vintage look’ sjaaltje niet over het hoofd? *Heart eyes!*

7

Heb jij de smaak te pakken na deze eerste editie? Of kon je niet aanwezig zijn? Houd onze site goed in de gaten voor upcoming events. Meer informatie over onze opleiding en cursussen? Kom dan op 4 februari naar de open dag. Klik hier om je aan te melden!