Weekly Style School Diary: become a make-up artist


Hi ByDanie girl,

Voor een kijkje achter de schermen bij Style School ByDanie ben je hier aan het juiste adres. Style School ByDanie is hét opleidingsinstituut voor styling, onder leiding van Nederlands’ bekendste stylist Danie Bles. Met deze bekende Creative Director aan het roer is de Style School de plek om je te ontwikkelen tot een stylist met know how van alle facetten van het vak. Maar op Style School ByDanie leer je niet alleen alles over styling, maar nemen we je ook mee op ontdekkingstocht in beautyland. Het een kan tenslotte niet zonder het ander. Wat de cursus Visagie inhoudt? Dat vertellen we je hier!

Als je een cursus mode volgt op Style School ByDanie, dan zorgen we dat je les krijgt van de toppers uit de modebranche. Als je een cursus Visagie volgt op Style School ByDanie, doen we dat idem dito, maar dan uit de make-up industrie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je al tijdens de cursus een netwerk opbouwt, je weet hoe de business echt werkt dankzij ervaringsverhalen van experts en dat je ook meteen aan de slag gaat met het oefenen van make-up looks. Theorie meets praktijk!

Deze cursus is de perfecte eerste stap voor een carrière als visagist. Hier leer je namelijk de basistechnieken. Denk hierbij aan het aanbrengen van foundation, het creëren van de perfecte wenkbrauwen, het zetten van een smooth eyeliner, huidverzorging en natuurlijk contouren. Zo voorzie jij iedereen in een handomdraai van een waanzinnige make-up look. Van flawless face tot absoluut glamour.

Terug in de schoolbanken? Er starten dit jaar twee groepen op zondag 11 maart (don’t be late) en op zondag 23 september (let’s go early bird). Klik hier!

WEB621316-08ED109B-F9B2-96DF-D7E2-61D116569E5B