Weekly Style School Diary: Back 2 school


Van summer feelings naar back to reality. Van het strand naar de schoolbanken. En van luieren naar hard work pays off. Yep, in september openen we onze deuren weer voor nieuwe studenten/cursisten. Jong, oud, man, vrouw, ervaring, geen ervaring – het maakt niet uit. Ben jij daar een van? We zetten ons cursusaanbod nog even kort voor je op een rijtje.

Cursussen

Cursus Personal Styling
Een goede Personal Stylist laat anderen zelfverzekerd door het leven gaan. Hij/zij heeft gevoel voor mode en trends, maar weet deze om te zetten naar de smaak en stijl van de klant. Jij gaat personal shoppen, combineert toffe, vernieuwende looks voor de klant. Daarnaast help je hen o.a. met het samenstellen van een goede garderobe, en nog veel meer.

Cursus Fashion Styling
Een getalenteerde Fashion Stylist weet wat wel en niet werkt op beeld, denkt creatief, en verzorgt o.a. de styling tijdens shoots van (grote) magazines en merken. Droom jij van een publicatie in de Vogue of Glamour? Dan ben jij degene die we zoeken.

Cursus Visagie
Mode en visagie gaan hand in hand. Wil jij de basistechnieken leren van make-up? Ontdekken hoe je een flawless face creëert of juist een absoluut glamour look? Laat je inspireren door professionele make-up experts zoals Amanda Rijff tijdens de cursus Visagie.

Cursus Make-up Artist
Heb jij de basistechnieken van make-up al onder de knie? Denk dan next level. Tijdens de cursus tot Make-up Artist ga je aan de slag met high fashion make-up voor TV, shoots en campagnes. Deze cursus biedt verdieping voor make-up liefhebbers die al een stukje educatie hebben genoten op visagie-gebied.

Jaaropleiding

Allround Styling
Is werken in de mode jouw allergrootste droom? Kies dan voor de jaaropleiding Allround Styling. Deze opleiding reikt je alle kennis en tools aan om het stylingvak als een master uit te oefenen. Van TV & Celebrity Styling tot eveneens Fashion Styling en Personal Styling. All in one!

Are you in?

WEBSITE