Weekly Style School diary 4 – Red Carpet styling


Hi ByDanie girl,

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij Style School ByDanie. Iedere week nemen we je op ByDanie.com mee naar de tofste locaties en de hotste thema’s in fashon land. Danie staat niet alleen bekend om haar mix & match formule, maar ook om de styling voor verschillende Bekende Nederlanders. Onze Allround Styling girls gingen aan de slag met ‘red carpet styling’ en dat betekent: glitters, mooie stoffen én een smile van oor tot oor.

1

Dress to impress – het ging onze Style School girls makkelijk af, dat ‘red carpet shoppen’! De opdracht was om voor elkaar een avondjurk te winkelen, waarmee ze binnen no time op de rode loper konden verschijnen.

2

Alle studenten kwamen in hun mooiste jurk voor onze eigen modejury te staan, bestaande uit educator en topstylist Famke, die met haar deskundig oog de nodige tips gaf voor een nog geslaagdere red carpet look. LEARN FROM THE BEST!

3

Als professioneel stylist steekt Famke graag de handen uit de mouwen. Nog een accessoire hier, en een knoopje daar. Perfect!

4

SMILE!

5

The perfect dress accentueert de juiste punten van je figuur, haalt de vrouwelijke kant in je naar boven en past bij je persoonlijkheid. Glitter voert hier duidelijk de boventoon, wat goed past bij deze stralende persoonlijkheden.

6

Een kloddertje zwart hier, een kloddertje zwart daar. We ontkwamen er niet aan; een mooie zwarte avondjurk is altijd goed.

7

Ook Allround Styling student Romy steelt de show in een zwarte jurk met romantisch kant. She looks stunning!

Meer ontdekken over de juiste outfit voor een red carpet event? Schrijf je dan hier in voor de jaaropleiding Allround Styling en leer meer over TV & Celebrity Styling.