Weekly Style School Diary 25: Personal Styling


Waar voldoet een goede personal stylist eigenlijk aan? Één ding is zeker – shoppen behoort tot je favoriete bezigheden, en je bent er nog goed in ook. Je kent de meest modieuze hotspots in iedere stad op je duimpje, blinkt uit in styling, en ziet in een oogopslag hoe je een ander kunt laten stralen met de juiste items.

De Style School girls en boy oefenden alvast met het shoppen van sets. Ter voorbereiding op deze les moesten ze namelijk een aantal sets voor een medestudent shoppen. Topstylist en educator Kelly Huijsman begeleidde ze!

1  2

Het leslokaal werd omgetoverd tot een mini shop in shop. Alle Personal Styling cursisten kwamen bepakt en bezakt aan met de meest toffe kledingstukken, speciaal geshopt voor elkaar.

3 

Ben jij een mannelijke stylist in spe? Dan roepen wij: ‘yessss!’. Neem een voorbeeld aan onze Gio, die ons iedere week weer verblijd met zijn enthousiasme en mannelijke kijk.

4 

Uiteraard werden de sets tijdens de les gepast.

5 

Styliste Kelly vulde hier en daar nog wat aan en ‘beoordeelde’ de looks.

 6

.. Nadat ze ook de theorie met de studenten had besproken.

 7

Het is onwijs leuk om te zien hoe de cursisten groeien en het naar hun zin hebben. Deze foto zegt meer dan duizend woorden.

8 

Tadaaa! We sloten de les af met o.a. deze outfit.
Ook Personal Stylist worden? Klik hier voor meer informatie.