Weekly Style School Diary 22: backstage during editorial shoot


Met Danie Bles als Creative Director van Style School ByDanie kunnen de cursussen en de jaaropleiding niet meer fashionable worden dan dit. Het einde van de jaaropleiding Allround Styling komt langzaam in zicht, maar niet voordat de Style School girls nog voor een leerzame en onwijs gave uitdaging stonden. Lees: fotograaf Martijn Senders, make-up artist Christel Man en een waanzinnige verzameling aan kleding. De Allround Styling girls verzorgden de styling van hun eigen Vogue cover. Ready, set, go!

1

Een eigen Vogue cover – dat is een droom voor iedere styliste. De outfits werden zorgvuldig samengesteld door de studenten en vervolgens doorgepast met het model.

2

Niet alleen de kleding lag in handen van de Allround Styling girls, maar ze mochten ook make-up expert Christel Man haarfijn uitleggen wat ze wilden qua make-up. Looking good!

 3

Ook educator Famke Mesman was aanwezig op de set. Voor haar is de set een tweede thuis en ze kon onze studenten daarom perfect begeleiden.

 4

Hoe creëer je een Vogue-waardige cover en geef je er toch je eigen handtekening aan? Nou, zo!

5 

Tip: een goede stylist is altijd voorbereid. Niet alles werkt op beeld, en dan is het fijn als je genoeg kledingstukken bij je hebt om te mixen en matchen. Good job girls!

6 

Het leven van een styliste zit niet altijd vol glamour. Soms moet je ook lang wachten. Een mooi moment om te leren van je medestudenten.

7 

Maar het leven van een stylist is vooral leuk en dynamisch. Zo omschrijven vele studenten het ook. Zij zijn aan de slag gegaan met hun passie. Wil jij ook je passie volgen? Schrijf je dan in!