Weekly Style School Diary 21: a day at the studio


Je passie volgen, dat is waar het bij Style School ByDanie om draait. Iedere dag werken onze educators, en velen mensen achter de schermen, vol passie en met plezier aan het lesprogramma van SSBD. Maar ook de cursisten verschijnen iedere week met een glimlach op de Style School. Uiteindelijk is dat waar we het voor doen. Zo zagen we afgelopen week weer veel blije gezichten tijdens de eerste shoot van de Fashion Styling girls. En dan geen shoot met modellen en designerkleding, maar een shoot met prachtige sieraden van Auverture. Wij nemen je mee backstage!

1

Alle Fashion Styling cursisten bedachten een eigen concept en shopten daarvoor de bijbehorende attributen.

2 

Een stilleven is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Alles moet kloppen. Voor deze opdracht mochten de stylisten in spe gebruik maken van de prachtige sieraden van Auverture.

3 

We hebben creativiteit hoog in het vaandel staan. Het is dan ook super om te zien hoe iedere cursist haar eigen draai geeft aan de sieraden en de set. Een zee van bloemen!

 4

Of een onderwaterwereld. Blub blub!

 5

De still life styling werd verzorgd door de cursisten, maar de fotografie door een echte expert uit het vak: Rene Mesman.

6 

En Rene kan af en toe best wat hulp gebruiken. Assistentie gevraagd!

 7

Ja, lieve dames, nu is het wachten op het eindresultaat. Volgende week op de blog: de resultaten van de still shoot.

Ook een cursus of opleiding volgen op Style School ByDanie? Klik hier.