Weekly Style School Diary 20: Masterclass Cara Schiffelers


Hi ByDanie girl,

Welkom bij weer een nieuwe Weekly Style School Diary. Deze week staat in het teken van een masterclass van Cara Schiffelers. Hét modebrein achter de redactie van Marie-Claire en Grazia. Cara startte haar loopbaan bij Yohji Yamamoto en is uiteindelijk terecht gekomen bij twee toonaangevende magazines. Cara nam onze Fashion Styling girls mee door haar leven als Fashion Director en gaf ze een aantal handige tips over bijvoorbeeld shopping pages. Learn from the best!

1

 Als voorbereiding op deze gastles van Cara Schiffelers maakten alle Style School girls een eigen shopping page voor in een magazine.

 2

Natuurlijk keek onze expert er met haar fashionable oog naar om de upcoming Fashion Stylists nog wat tips en tricks mee te geven. Waar moet je nou op letten bij het samenstellen van zo’n shopping pagina?

 3

Hoe leuk is het om les te krijgen van de top uit modeland? Zo bouw je op de Style School meteen een netwerk op.

4 

Tijdens de cursus Fashion Styling word je opgeleid tot een fashion stylist, die o.a. backstage op de set van bijvoorbeeld fotoshoots voor magazines de styling verzorgt. Zo werk je nauw samen met fotografen, make-up artists, modellen en krijg je les van professionals uit het vak.

 5

Dankjewel Cara Schiffelers voor het delen van je kennis en een Grazia goodiebag!