Weekly Style School Diary 18: Shoot Spice PR


Van de ByDanie Vintage Store naar Style School ByDanie. Danie is een echte ondernemer, maar haar hart ligt nog altijd bij styling. Als stylist van verschillende bekende Nederlanders en als Creative Director van Style School ByDanie is het haar wens om haar kennis en ervaring met jou te delen. Zij weet namelijk precies wat jij nodig hebt om het styling vak binnen te treden en hierin succesvol te worden.

In een nieuwe Weekly Style School Diary zijn onze Allround Styling girls in a hurry. Want, een outfit shoppen bij Spice PR voor een shoot, en dat binnen 15 minuten, is een hele uitdaging. Het is tijd om te shooten!

1

Welkom in de wondere wereld, wat een PR-bureau heet. De locatie van de shoot was het prachtige kantoor van Spice PR. Een agency vertegenwoordigt verschillende brands en heeft alle nieuwe collecties in hun showroom hangen. Shopping heaven dus. Maar de Style School girls werden eerst warm onthaald en kregen een presentatie van het Spice PR team.

 2

In 15 minuten een outfit samenstellen dat past in het thema ‘70’s glam’. Succes girls!

3 

Hurry, hurry, hurry. De setjes moeten nog samengesteld worden. Moodboard? Check, kleding? Check!

4 

Teamwork makes the dream work!

 extra-foto

Ondertussen zitten de modellen in haar en make-up, onder leiding van make-up professional Christel Man (Via Angelique Hoorn Management)

 5

Nog een laatste check om te kijken of de gehele look mooi overkomt op beeld. Een mega tof beeld is natuurlijk het einddoel.

 6

Time to shoot! Educator en topstylist Famke Mesman begeleidde de meiden tijdens de shoot en fotograaf Martijn Senders, bekend van verschillende bladen, schoot de foto’s. Als dat geen succes is.

Ben jij benieuwd naar het eindresultaat van de shoot? Of wil je zelf aan de slag als stylist? Kijk dan op onze website voor meer informatie.