Weekly Style School Diary 16: Still Styling


Nice to see you again! Vandaag staat de Weekly Style School Diary in het teken van een, voor velen van onze Allround Styling studenten, nieuwe manier van styling. Waar we normaal verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van setjes voor modellen, waren het deze keer sieraden die de show stalen. En niet zomaar sieraden. Ontwerpster Bibi van der Velden leende haar sieraden aan ons uit voor een professionele still shoot.

1

Frank Brandwijk stelde zijn studio en zijn skills ter beschikking aan onze Allround Styling girls. Zij kregen alle ruimte om hun set klaar te zetten, en dat vereiste de nodige voorbereidingen.

2 

In opperste concentratie ..

 3

Fotograaf Frank Brandwijk staat o.a. bekend van zijn still publicaties in LINDA. Magazine en hielp de studenten ook een handje met wat wel en niet werkt op beeld. Samenwerken is key!

 4

Maar voordat hun creatie voor de camera van de professionele fotograaf kwam, keken de meiden zelf natuurlijk ook even hoe hun creatie op beeld zal ogen.

 5

De sieraden van Bibi van der Velden stonden centraal, maar hoe de studenten de sieraden tot leven wilden brengen, was geheel aan hen. Van lila bananen tot ..

6

Oesters op een schaaltje. Let’s think out of the box. We love it!

 7

Ben jij nieuwsgierig naar het resultaat? Houd dan onze pagina en de blog van Style School ByDanie goed in de gaten.

Ook aan de slag als Allround Stylist en alle kanten van het stylingvak bekijken? Schrijf je dan hier in.