Weekly Style School Diary 15: Kick-off Fashion Styling


Hi ByDanie girl,

It’s that time again! Vandaag nemen we je weer mee naar het leslokaal van Style School ByDanie. Style School ByDanie is dé styling school van Nederland onder leiding van Creative Director Danie Bles. Ieder schooljaar start er een nieuwe groep Allround Styling, maar daarnaast vindt er ook twee keer per jaar een nieuw instroom plaats voor de cursussen Fashion Styling en Personal Styling. Vorige week verwelkomden we een nieuwe groep enthousiaste Fashion Stylisten in spe.

1

Hello! Welkom op Style School ByDanie.

2

De cursus Fashion Styling is een cursus van 13 weken, waarin we onze cursisten opleiden tot stylistes met know how van het vak. Van editorial styling tot catwalk-analyses en van een professionele fotoshoot waarbij ze de styling verzorgen tot theorielessen waarin ze alle kennis vergaren die ze nodig hebben om in het werkveld aan de slag te gaan.

3 

Voordat de cursisten aan de slag gingen met magazines en de theorie, was het eerst tijd voor een voorstelrondje.

4 

Vervolgens was het tijd om aan de slag te gaan. Over magazines, en dan vooral de shopping pagina’s en shoot pagina’s, kunnen we uren praten. Maar oefening baart kunst. Daarover later meer.

  5

Wist je trouwens dat we op de Style School dol zijn op gevarieerde groepen cursisten? Ze kunnen namelijk niet alleen veel van onze educators, maar ook van elkaar, leren. Man, vrouw, jong, oud. Heb je een passie voor mode? We would LOVE to welcome you!

  6

Zo leuk om te zien dat de nieuwe Style School girls zo enthousiast en leergierig zijn. Het straalt ervan af. Wij wensen jullie allemaal heel veel succes!

Ook je droom werkelijkheid laten worden? In september start er een nieuwe cursus Fashion Styling. Jij kunt daarbij zijn. Klik hier voor meer informatie.