Weekly Style School Diary 13: op bezoek bij Grazia en Marie-Claire


Hi ByDanie girl,

Voor een kijkje achter de schermen bij Style School ByDanie ben je hier aan het juiste adres. Style School ByDanie is hét opleidingsinstituut voor styling, onder leiding van Nederlands’ bekendste stylist Danie Bles. Met deze bekende Creative Director aan het roer is de Style School de plek om je te ontwikkelen tot een volwaardig stylist. We namen onze Allround Styling studenten deze week mee naar de redactie van Grazia en Marie-Claire. Dichterbij het echte werk kom je niet!

1-1

1

Mmm .. een goed begin van deze leerzame dag.

2 

 De jaaropleiding Allround Styling is hét begin van een carrière in de mode. In één schooljaar word je opgeleid tot een stylist met know how van alle facetten van het vak. Ons motto learn from the best staat hier centraal. Zo krijgen de studenten les van de besten uit het vak en nemen we ze graag mee op excursies naar musea en de redactie van een magazine. Grazia en Marie-Claire, here we are!

 3

Fashion Director Cara Schiffelers gaf onze styling girls een rondleiding op de redactie. Daar liepen we Pip Peters tegen het lijf. Onze oud-studente, een echt stylingtalent en nu werkzaam voor deze toonaangevende bladen. Wat een feest om te zien hoe Style School students terecht komen en hun sporen in het vak aan het verdienen zijn.

4 

5

Een kijkje achter de schermen ..

7

Bedankt Grazia en Marie-Claire voor deze leerzame excursie. Op naar het volgende project!

Ben jij ook een modekenner pur sang? En wil je jezelf ontwikkelen tot een volwaardig stylist? Klik dan hier voor ons cursusaanbod!