Weekly Style School Diary 11: Jetteke van Lexmond


Hi ByDanie girl,

Voor een kijkje achter de schermen bij Style School ByDanie ben je hier aan het juiste adres. Style School ByDanie is hét opleidingsinstituut voor styling, onder leiding van Nederlands’ bekendste stylist Danie Bles. Met deze bekende Creative Director aan het roer is de Style School de plek om je te ontwikkelen tot een stylist met know how van alle facetten van het vak. Ieder schooljaar weten we de crème de la crème van de mode te boeken voor een inspirerend en leerzaam lesprogramma. Wie er deze keer voor de klas stond? Topstylist Jetteke van Lexmond!

1

Jetteke van Lexmond is een expert op het gebied van styling. Haar werk voor o.a. Vogue is veelbesproken en kent een eigen handtekening. Deze topstylist gaf een masterclass aan de Allround Styling studenten.

 2

Dat er een grootheid op het gebied van styling voor de klas stond, was duidelijk te merken aan de oplettendheid van onze styling girls. Het was muisstil.

3 

Jetteke vertelde meer over het ontstaan van concepten en waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Op dit moment is ze bezig met een modeserie in Gambia.

 4

Niet alleen de beelden die Jetteke creëert zijn eigen, maar ze heeft ook een look waaraan we haar kunnen herkennen. Lees: een witte tijdloze blouse, een mooie zwarte broek en elegante pumps. Very sophisticated!

5 

Wij kennen Jetteke als een super lief mens, die weet wat ze wil. Zo hielp ze onze studenten ook na de les nog met tips & tricks.

 6

Deze groep Allround Styling studenten is weer een stapje dichterbij hun einddoel, namelijk een succesvolle loopbaan als stylist.

Is het ook jouw grote droom om in de mode aan de slag te gaan? En wil je les krijgen van grote namen uit de mode-industrie? Klik hier!