WHAT TO WATCH: CHANEL DOCU


Goed nieuws voor alle mode liefhebbers. Er komt een Chanel documentaire op Netflix! Dubbel goed nieuws voor iedereen die bijna kerstvakantie heeft en dus tijd heeft om met een bak popcorn en de haard aan weg te dromen bij deze docu van een van de grootse modehuizen – ever.

In de docu, die ‘’7 Days Out’’ heet, wijdt Netflix aandacht aan onder andere de mode. In de eerste aflevering staat het Franse modehuis centraal en kun je meekijken naar de voorbereidingen op de Chanel Lente haute couture show van afgelopen jaar. 7 Days Out maakt deel uit van een grotere 7 Days-serie, waarbij in één week lang het leven van een grote artiest wordt gevold. De eerste aflevering staat dan ook in het teken van Karl Lagerfeld, ontwerper voor Chanel. We mogen onder andere meegenieten van de voorbereidingen van zijn Lente 2018 show; van het maken van de spectaculaire runway stukken tot het creëren van de dromerige locatie in het Grand Palais aan toe.

7 Days Out is vanaf 21 december beschikbaar op Netflix en daarom dé perfecte serie om lekker te binge-watchen tijdens de koude decemberdagen. Binnen blijven is helemaal niet zo erg meer, is it?

Check snel de trailer in onderstaande link en enjoy your cozy nights in!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=t058durlVWc