WAKE UP CALL BARCELONA


Hey you, wake up! Afgelopen weekend heeft ByDanie de straten van Barcelona onveilig gemaakt. We hebben samen met een groep toffe influencers onze heupen losgegooid tijdens Wake Up Call, het grootste en hipste music festival dat elk jaar in een andere stad in de wereld gegeven wordt. Het feest vond dit jaar plaats in het W Hotel Barcelona en er waren meerdere stages waar je los kon gaan op de beats van onder andere Martin Solveig, Black Coffee en Pete Tong. Wij waren natuurlijk niet de enige wiens voeten van de vloer gingen, ook topmodellen Romee Strijd, Martha Hunt en Elsa Hosk danste er op los.

Tussen de sets door konden de party people even relaxen aan het zwembad, chillen bij de BLISS Spa of een snelle work-out class volgen bij de Urban Gorillas. Daarnaast hebben onze ByDanie girls Megan en Simone een rondleiding gekregen in The Sound Suite, een muziekstudio in W Barcelona waarin hotelgasten hun eigen tunes kunnen opnemen en zichzelf even kunnen laten gaan in hun muziek en creativiteit. Ook zij hebben geprobeerd een toffe beat uit hun mouwen te schudden. Een hele experience als je het ons vraagt!

Wij snappen dat je hier graag bij wilt zijn en dat kan! De volgende editie van het festival vindt namelijk plaats in W Bali op 4 en 5 oktober, gevold door W Dubai begin 2019. Haast je dus snel voor kaartjes naar www.wakeupcallfest.com.

Al met al een hele geslaagde trip naar Barca vol fun, good times en leuke nieuwe mensen ontmoet. Voor nu gaan we even bijkomen, want je weet het.. morgenvroeg moet er weer gewerkt worden en is de wekker onze Wake Up Call.