Travel with SUITSUIT


De koffermarkt werd vroeger vrijwel alleen gedomineerd door mannen. Dit uitten zich in het ontwerp van de koffers. Zo waren de meeste koffers vooral functioneel. Meer dan een doos op wieltjes was het vaak niet, maar daar is verandering ingekomen toen SUITSUIT op de markt kwam. Het viel SUITSUIT namelijk op dat koffers modieuzer konden én dat vrouwen een groot deel van de consumptieve bestedingen controleren. Het zou gek zijn om hier niks mee te doen toch? Dat vond SUITSUIT ook. Daarom kwam SUITSUIT met nieuwe, hippe en functionele koffers.

Vrouwen zijn namelijk niet zo gevoelig voor materiaal, gewicht of inhoud. Vrouwen willen een koffer waar al hun spullen inpassen zonder dat kleren kreukelen of beschadigen. En dat is precies wat SUITSUIT doet. Ze maken stijlvolle koffers vol met handige vakjes zodat inpakken een makkie wordt.

En dacht je dat SUITSUIT alleen maar koffers had? Dan heb je het mis! SUITSUIT heeft namelijk ook een uitgebreid assortiment aan reisaccessoires. En met die handige vakjes weet een stylist als Danie wel raad. SUITSUIT is perfect om kleding in te vervoeren zonder dat het beschadigt. De handige inpak vakjes zijn perfect om sieraden, riemen, schoenen en andere styling items in te vervoeren.  Handig en stijlvol, dat is de koffer voor stylistes!

www.suitsuit.com

image002 Suite-12