Styling Chantal: rode loper


Gisteravond vond de premiere van ‘het verlangen’ plaats in Amsterdam. De film is van de makers van ‘Alles is Liefde en ‘Alles is Familie’. Naast dat Chantal een hoofdrol in de film heeft zien we ook Gijs Naber, Alex Klaasen, Peter Bolhuis, Jelka van Houten, Bram van der Vlugt en Anne-Wil Blankers.

Voor de premiere ging ByDanie’s Kelly weer op pad naar de perfecte jurk, schoenen en accessoires. De uiteindelijke jurk werd een Elisabetta Franchi – die vanaf september verkrijgbaar is in stores, we helpen je rond die tijd nog even herinneren –

De schoenen werden Valentino’s en de oorbellen Bibi van der Velden. Voor wie denkt, wat een ingewikkelde jurk wat draag ik hier dan onder? Elke jurk is anders en er zijn altijd meerdere opties. Zo liep onze stagiaire Joni gistermiddag met fashion- en ducktape – ja je leest het goed – kantoor uit onderweg om Kelly te assisteren. Bij menig mens zou dit behoorlijk wat vraagtekens oproepen maar voor een styliste is dit de normaalste zaak van de wereld. Want zeg nu zelf, iedereen wil voorkomen dat  een jurk met diepe v-hals plots iets naar links of rechts piept. Voor wie nu de foto van Nicki Minaj op het netvlies krijgt tijdens Paris Fashion Week, dit zijn geen uitzonderingen! Sterker nog, dit is wat ons betreft verre weg van wat fashion is. Als je dan ook nog eens naast Lou Doillon (dochter van Jane Birkin) en Caroline de Maigret zit, is het contrast wel heel groot.

Anyway, om niet helemaal de draad te verliezen; we mochten zojuist al een glimp opvangen van de nieuwe film ‘Het Verlangen’ en adviseren je 23 maart in je agenda te blokken, dan is de film namelijk landelijk te zien.

Beeld credits: Chantal Janzen instagram 

Schermafbeelding 2017-03-14 om 08.56.48