Style School ByDanie infodag


BEN JE EEN FASHION LOVER EN WIL JE VAN JE PASSIE JE BEROEP MAKEN? DAN IS STYLE SCHOOL ECHT IETS VOOR JOU!

Style School ByDanie is dé Fashion School van Nederland. Onder leiding van Nederlands’ bekendste stylist: Danie Bles.

Bij de Style School staat jouw ontwikkeling centraal en krijg je les van de top uit mode- en beautyland. Danie en haar team delen alle tips en tricks die je nodig hebt voor een carrière als professioneel stylist of visagist en nemen je, onder het motto ‘learning by doing’, mee in leerzame praktijkopdrachten. Ben jij klaar om de modewereld te veroveren?

Op zaterdag 3 november 2018 heten we je van harte welkom bij Style School ByDanie. Van 14.00u tot 17.00u staat ons team klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij weten als geen ander wat nodig is om het ver te schoppen in de modewereld en kunnen je voorzien van alle informatie omtrent onze populaire cursussen en opleidingen. Tijdens een persoonlijk (advies)gesprek zoeken we samen naar een Style School opleiding of cursus, die voldoet aan jouw toekomstplannen en wensen. Daarnaast zijn er Style School ByDanie studenten aanwezig om hun ervaringen met jou te delen. De eerste stap naar jouw droomcarrière!

Opleidingen & Cursussen:
* Jaaropleiding Allround styling
* Cursus Personal Styling
* Cursus Fashion Styling
* Cursus TV&Celebrity Styling

Kom je gezellig langs? Laat ons dan even weten dat je komt via info@styleschoolbydanie.com.

We would love to meet you!

 

P.s. Kun je 3 november niet komen? Geef je dan op voor de infodag op vrijdag 16 november. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken viainfo@styleschoolbydanie.com.