As seen on Paris Fashion week


In ons vorige Fashion Week trend update las je al alles over New York Londen en Milaan.

Parijs was het eindstation en zeker niet de minste. Sterker nog, met het magische blauw van Dior, detail op de taille bij Isabel Marant en rock & roll feeling van Saint Laurent misschien wel onze favoriete week!

Maria Grazia Chiuri, showde haar tweede collectie voor Dior en wat waren we onder de indruk! De mooiste blauwe kleurtinten kwamen voorbij. Van rechte lange silhouetten tot oversized denim items en jurken van magische stoffen. Alle modellen droegen op de catwalk een baret en elke toeschouwer van de show kreeg een witte bandana met daarop de definitie van feminisme uitgelegd. Waarom Maria voor blauw koos? Ze citeerde: ‘Blue is the colour of twentieth century painting, having brought depth and emotion to the work of artists like Pablo Picasso, Joan Miró and Marc Chagall.’

DIOR_FWK

 

Van het accent in de taille tot op de schouder. Isabel Marant wist niet alleen het juiste classy Franse gevoel neer te zetten maar ons ook weer te inspireren met bohemian vibes en de mooiste stoffen. Hoe fan we ook zijn van Isabel, keer op keer blijft het verrassend.

 

ISABEL_FWK

 

Door naar de juiste dosis rock & roll @ Saint Laurent. Anthony Vaccarello liet vooral veel en groot zien. van veel en vooral zwaar leer naar patent leather items. Er waren veel ruches en plooien waardoor er scherpe lijnen en hoekige vormgen ontstonden. Ook zagen we veel diep uitgesneden items waardoor er een sexy feeling in de look aanwezig bleef.

SAINTLAURANT_FWK