RECAP H&MOSCHINO


Gister was het dan zo ver! De lancering van Moschino x H&M in club Claire op het Rembrandtplein in Amsterdam. Danie en haar ByDanie meiden waren er bij om een kijkje te nemen bij de launch en kregen de kans om alvast wat items te kunnen bemachtigen.

Zoals verwacht was het erg druk en logisch ook! De collectie, die voornamelijk bestaat uit items met toffe prints, Disney figuren, pailletten en glitters all over, deed onze modehartjes sneller kloppen. Om te voorkomen dat er mensen geen kledingstukken in handen konden krijgen, werd het shoppen verdeeld in shifts van 10 minuten. Goed voor onze portemonnee dit ook want de te gekke collectie maakte ons nogal hebberig. Naast de door Jeremy Scott ontworpen kledingstukken zag ook de locatie er op en top uit. Vette visuals sierde de ruimte en de leukste en lekkerste hapjes én muziek van Kriss Kross Amsterdam maakte het feestje compleet.

Helaas niet bij de lancering kunnen zijn maar de items wel willen shoppen? Dat kan! Het enige wat je moet doen is zorgen dat jij op 8 november fully available bent om de items bij de geselecteerde winkels te kunnen shoppen en wachten totdat de deuren open gaan om eens flink los te gaan. See you there!