Question & Answer time – Vingino X ByDanie


Young it girls opgelet! Zaterdag is het zover, de nieuwe spring / summer collectie van Vingino X ByDanie ligt dan in de winkels en hij is nu al online verkrijgbaar! Team ByDanie vroeg Danie naar haar inspiratie voor de collectie.

Wat was je inspiratie voor deze nieuwe spring summer collectie?
“Ik houd zelf erg van Bohemian maar ook van een beetje Rock & Roll. De collectie is LA ala Venice Beach meets Ibiza. Ik werd geïnspireerd door de layback vibes die bij beide plekken te vinden zijn. “

Wat was belangrijk voor je tijdens het ontwerpen van deze collectie?
“Ik sta bekend om mijn Mix & Match, dat wilde ik ook in deze collectie toepassen. De tofste mix vind ik als een goed basic item gemixt kan worden met zowel boho als rock & roll. De collectie is kleurrijk en zit vol met gave prints die samen te combineren zijn. Ik kijk naar wat wil ik zelf aan doen, zo zal er altijd een panterprint terug keren in mijn collectie. Dat is voor mij een echte basic.”

Voor welk type meisje heb je de lijn ontworpen?
“Een meisje die lekker durft te mixen en niet bang is om verschillende stijlen samen te dragen. Echt elk item uit de collectie valt met elkaar te combineren. Zo kan een klassiek blousje op een casual jeans maar ook op een panterprint rokje. Als ik zelf online shop let ik er op of het er uit knalt. Ik vind het dan ook cool als er een leuk art work op kleding zit, deze zijn ook terug te vinden in de collectie.”

Is er nog een iets wat je wil laten weten aan alle meiden die straks in de collectie willen aanschaffen?
“Ik zou het heel leuk vinden om alle eigen creatieve creaties terug te zien. Dus niet mijn eigen creaties maar hoe zij hun eigen stijl combineren met de collectie.”

Mocht je iets hebben gescoord van de collectie dan vinden we het heel leuk om jouw eigen creatie terug te zien! Tag Vingino en byDanie op Instagram of stuur ons jouw toffe outfit! Benieuwd geworden? Hieronder alvast een exclusive sneak peak!

Q&A vingino    Q&A vingino2