Personal styling event


PERSONAL STYLE EVENT DANIE BLES X ROB PEETOOM

Op zaterdag 4 november vindt er voor de allereerste keer een exclusief Personal Styling event plaats bij Style School ByDanie in Amsterdam. En jij kan daarbij zijn!

Heb jij altijd al kennis willen maken met Danie Bles en haar om stylingadvies willen vragen? Dan is dit je kans. Nederlands’ bekendste stylist en de Creative Director van Style School ByDanie zal het event aftrappen met een trend presentatie. Danie vertelt je ‘what to wear’ tijdens de winter- & feestdagen en mixt en matcht inspirerende looks.

Voor de finishing touch zal een top Hair & Make-up Artist van Rob Peetoom je de trends showen op het gebied van hair & make-up. Sinds het openen van de eerste salon verzorgt team Rob Peetoom haar- en beautyproducties voor glossy’s, BN-ers, tv-programma’s én tout Nederland. De filosofie van Rob Peetoom: ‘Wat bij je past maakt je mooi’. En zo denken wij er ook over.

De rest van de middag geniet je van een hapje en drankje, kun je speeddaten met Danie Bles en haar team over ‘your signature style’ én geeft de Rob Peetoom crew je hair- en make-up advies. Je gaat uiteraard naar huis met een goed gevulde goodiebag!

Kortom, The total package! Are you in? We can’t wait to meet you!

PROGRAMMA
15.00 – 15.15 u. Opening van de middag
15.15 – 16.00 u. Masterclass Danie Bles
16.00 – 16.15 u. Short break
16.15 – 16.45 u. Masterclass Peetoom
16.45 – 18.00 u. Personal Style Advice / Speedate team Danie Bles x Rob Peetoom

Dit evenement mag je niét missen. Wil jij verzekerd zijn van een plekje tijdens het DANIE BLES x ROB PEETOOM event? Bemachtig dan nu snel je ticket.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: zaterdag 4 november 2017
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Taal: Nederlands
Locatie: World Fashion Center in Amsterdam, (WFC 2.10.04), Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

KOSTEN
€ 125,-
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.