It was great!


What a day! Danie Bles x Rob Peetoom was een groot succes. Fashion en beauty lovers kwamen zaterdag 4 november bij één in de style school, om meer over hun passie te weten te komen tijdens dit Exclusive Personal Styling Event. Liefde gaat door de maag. Onze gasten werden daarom ontvangen met verschillende lekkernijen, die bijna te mooi waren om op te eten, verzorgd door Sterren van de Hemel Catering Amsterdam. Tegen deze hapjes konden we geen nee zeggen! Sterren van de Hemel Catering Amsterdam biedt al ruim 20 jaar compleet verzorgde culinaire arrangementen voor alle gelegenheden. Perfect for a event like this!

Mode en beauty kunnen stiekem niet zonder elkaar. Daarom kregen onze gasten advies over de full package van onze experts uit het vak. Welke stijl past bij jou? Hoe creëer je deze? Hoe benadruk je de juiste punten in je gezicht? En hoe creëer je nou die perfecte slag? Alle vragen werden stuk voor stuk persoonlijk beantwoord.

Om ons alvast goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen, kregen onze gasten trend advise van niemand minder dan, bekend topstyliste en de Creative Director van Style School ByDanie, Danie Bles. Voor de tofste trends ben je bij deze mix and match goeroe aan het juiste adres. Danie deelde haar geheimen op het gebied van mode en haar succesformule ‘mixen & matchen’. Er is niks belangrijkers dan dat je je lekker voelt in wat je draagt. If you look good, you feel good! Daarom was er ook de mogelijkheid om tijdens een speeddate met Danie te zoeken naar jouw signature stijl of simpelweg voor een duwtje in de goede richting omtrent styling.

Daarna werd iedereen met open armen ontvangen door het dreamteam van Rob Peetoom voor hair and make-up advise. Alle beauty’s werden goed in de watten gelegd! De magische handen van Rob Peetoom zijn pro’s gingen flink aan de slag. Alle beauty en hair struggles verdwenen als sneeuw voor de zon door alle nieuwe tips and tricks. De dames lieten zich verwennen onder het genot van een té leuk flesje Roselemonade of Lumscombe.

De dames verlieten de Style School niet alleen met handige tips and trics van de echte kenners, maar ook met een goed gevulde goodiebag! We hebben al deze toffe goodies voor je op een rijtje gezet:

Star skin
Fabulous skin like a star. Dankzij deze heerlijke pakketjes van Starskin kunnen we onze gezichtjes heerlijk verwennen. Hebben we met deze sheetmaskertjes eindelijk het geheim van de sterren tot een flawless face gekraakt? Hopelijk zien onze huidjes er straks net zo clean en glanzend uit als de mooie verpakking. Wij zijn in ieder geval al verkocht!

Lobibeats
In de Goodiebag vond iedereen ook een super leuk zakje van Lobibeats die velen meteen nieuwsgierig maakten. Lobibeads is altijd up-to-date als het gaat om de laatste sieraden trends. Elk half jaar wordt er weer een nieuwe collectie ontworpen met de nieuwste hippe sieraden. De verfijnde ontwerpen zorgen voor een minimalistische finishing touch bij iedere outfit. Wisten jullie al dat de sieraden handgemaakt zijn? Heel cool dus dat wij een armbandje van dit toffe merk in onze goodiebag hadden zitten. We love it!

Rose Lemonade
You are what you drink, choose the finest. De verfrissende en diepe smaak is te danken aan het citroensap en de wereldberoemde Bulgaarse rozenolie waarvan het drankje is gemaakt. Rose lemonade komt aan zijn naam vanwege de lemonade taste en de pink touch van het flesje. Party tip: try it with some Gin Tonic! We zouden het zelfs al alleen kopen om de look van het flesje, hoe lief zijn deze?! Dankzij Craftdrinks konden we genieten van dit té leuke drankje. Craftdrinks is gespecialiseerd in premium softdrinks en dat proeven we meteen terug. Wij zijn Fan!

Orelia
Niet alleen wij lieten onze verrassen door deze pareltjes, maar ook Danie! Orelia is het sieradenmerk tussen de dure designers en high street sieraden. Door een combinatie van verschillende materialen vormen de sieraden een prachtig geheel. Orelia laat zich inspireren door de liefde voor winkelen en reizen. De kopers en ontwerpers van Orelia reizen de hele wereld rond op zoek naar inspirerende en vintage vondsten. Daar weten wij en Danie ook wel raadt mee. Sounds like a perfect match!

Grazia
Onmisbaar in de goodiebag is natuurlijk een exemplaar van een van onze lievelings tijdschriften: Grazia. Wie mee wilt gaan met alle trends over fashion, beauty, celebs en lifestyle kan dit tijdschrift goed gebruiken. Met dit heerlijke leesvoer blijven we gelukkig altijd up-to-date over de fashion wereld. Bladerend door de Grazia laten we ons telkens weer opnieuw inspireren. Onze gasten kunnen ze zich thuis nog eens verdiepen in beauty en fashion dankzij een exemplaar van Grazia.

Wij hebben genoten van ons eerste Exclusive Personal Styling Event! Do we see you next time?

 

sbd