Nieuw in Amsterdam: Hotel the Craftsmen


Na 100 jaar hotel brouwer, is het tijd voor iets nieuws. Het iconische monument is heropend als nieuw: hotel the Craftsmen.
Een hotel met veertien unieke kamers, deze kamers zijn verdeeld over drie verschillende historische panden. Twaalf van de veertien kamers kijken uit over de grachten, ondanks de verbouwing van het hotel worden verschillende oude ambachten geëerd, van kunstschilder tot smid en van schoenmaker tot vliegtuigbouwer.

De grachtenpanden aan het singel hebben een rijke historie. Het oudste pand werd in 1652 gebouwd door Roelof Swaen, adjudant van Michiel de Ruiter, die het toenmalige Huis de Swaen gebruikte als veerhuis. In 1917 werd Huis de Swaen gekocht door dhr. Brouwer, die in het pand Hotel Brouwer opende. Exact 100 jaar bleef het zo, tot de huidige eigenaren, de familie Zandbergen, het pand in 2014 kochten van de Brouwer-erven.

Naast het feit dat de rijke geschiedenis van het pand is teruggebracht in de kamers, heeft het hotel de ambitie om gasten een luxe en persoonlijk verblijf te geven. Prachtige baden, heerlijke bedden en de beste producten geven de gasten de fijnste persoonlijke service.

Ben jij net zo benieuwd als wij? Bekijk dan zeker even de website om alle kamers te bekijken.

https://hotelthecraftsmen.com

3u0fKRzQ