Moschino x H&M


Finally! Na ons lang in spanning gehouden te hebben is deze week eindelijk het lookbook van de Moschino x H&M collectie online gekomen. Maandenlang hebben het Italiaanse modehuis Moschino en de Zweedse modeketen H&M ons geteast en warm gemaakt voor de nieuwe collectie en dat is ze goed gelukt! Nog een klein maandje wachten en we kunnen weer in de rij gaan staan om deze toffe designer items te bemachtigen. De lancering vindt namelijk plaats op 8 november aanstaande and rumours say dat het druk gaat worden..

De door Jeremy Scott ontworpen collectie maakt heel wat los onder de modeliefhebbers onder ons. Er zijn veel logo’s, glitters, feestelijke en gouden fabrics in de collectie te zien en daar gaat ons hartje sneller van kloppen. Daarnaast zien we veel retro prints, imitatiebont, pailletten en last but not least; Disney-figuren!

Ben jij net zo hebberig geworden als wij? Check dan snel in welke H&M winkels de collectie komt te hangen en schitter over een maandje ook in de te gekke Moschino x H&M looks.