Meet power woman Anna Liss!


Yes, we have a new contributor! Anna Liss 32 jaar jong, moeder van 3 kids, bedenkt graag gezonde en creatieve recepten, reist graag, en heeft een onwijs inspirerend CV. We waren direct enthousiast van haar energie en wilden dit ook graag met jou als ByDanie follower delen.

Lees snel mee met haar eerste item!

“Nadat ik drie pracht krinderen heb gekregen in 4,5 jaar tijd, ga ik weer aan het werk. Dat vind ik best heel spannend! Ik schrijf momenteel voor verschillende platforms. Daarbij word ik de laatste tijd steeds meer benaderd om mee te denken in de branding & PR van bedrijven.”

Back in the days “Tijdens mijn studie aan t AMFI woonde ik in New York. Daar liep ik stage bij Anna Sui. Een soort Devil wears Prada experience maar dan erger. Na mijn studie kreeg ik lucht van alle stock & sample sales, ze waren niet aan te slepen. Ik besloot een beurs in de Amsterdam Rai te organiseren en alles te klusteren onder 1 dak, The Fashion Lisst, stock&sample sale.

Als kind stond ik in een zelf gefabriceerde prinsessenjurk boekweitmuffins te bakken. De creativiteit en healthy lifestyle heb ik meegekregen van mijn moeder. Zij is kunstenares en ons hele huis stond in het teken van keramiek ovens en homemade brandnetelthee. Nu klinkt dat heel hip, toen was ik een ontzettende nerd in Amsterdam Oud Zuid.

Ik bijt het spit af met een super de luxe weekend in Zuid Frankrijk. Totaal niet hoe mijn leven er normaal uit ziet! Maar dit is er wel eentje om vast te leggen. Enjoy!”

al1

Al2

al3

 

al4al5

annalis

In de stijl van Anna Liss shoppen?
1. Dita, via Bril Amsterdam
2
. Zwarte crop top, Mango (sale)
3.  Metallic rok, Alice + Olivia (sale)
4. Rieten hoed, Profuomo (sale)
5. Bikinitop, Love Stories
6. Bikinibroekje, Love Stories
7. Witte jurk, Mango
8. Slippers, River Island 

Dagelijks op de hoogte blijven van Anna? Volg haar via Instagram