Meanwhile In Rome


Meanwhile in Rome our girls are enjoying the citytrip! Van tegen elkaar racen op de Spaanse Trappen op té leuke Toral Shoes, tot sporten in het park in hele gave Reebok kleding. Ze gingen op een Vespa tour door Rome en kozen voor comfort; met de te leuke leopard broekjes en velvet items van Lona Mila.

Hoe neem je nu al je spullen mee op een Vespa zonder je fave handtas steeds vast te moeten houden? Met een handige tas in een leuke kleur zoals deze van Eastpak, customize ‘m zelf met verschillende toffe stickers & you’re ready to go!

Wat nog meer een onmisbaar item is op een citytrip naar een stad als Rome? Een tof horloge van bijvoorbeeld Swatch zodat je always on time bent. In Rome is het nu maar liefst vijf-en-der-tig graden! (wow!) Daarom beschermen de meiden zich goed  met een mist van Garnier en héle toffe zonnebrillen via EyeWish Opticiens.

Ben jij ook ready voor een fitness health challenge, zoals onder andere Anna Nooshin, Rens Kroes en Lizzy van der Ligt deden? Geef je dan nu hier (laatste kans!) op voor de Glamour Health Challenge voor aanstaande zaterdag & get fit!

#ByDanieGlamourRome (blijf de hashtag volgen want er komt nog veel Rome nieuws meer aan!) 

reportrome