We Love Glasses!


Als je onze styleblog regelmatig in de gaten houdt, weet je dat we dol op brillen zijn @ ByDanie HQ.
Maar, wat zijn nu de laatste brillentrends?

Brillen zijn er tegenwoordig in zoveel kleuren, soorten en maten en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is zo’n hot accessoire geworden dat mensen zelfs brillen zonder sterkte dragen. Dit seizoen zien we qua trends vlinder, boyfriend, military, seventies en rock ‘n roll monturen.

Specifiek voor de vrouw zijn de trends: Rood(!), zware boyfriend monturen – die je prima met een jurkje chic/casual kunt combineren -, butterfly – roep hiermee het vintage gevoel naar boven en creëer een opgewekte blik -, bright colors – maak een statement door een oranje bril met een leopard print te kiezen -, en last but not least: ronde glazen! 

En de mannentrends?
Aan de groovy seventies monturen ontkomen we niet dit seizoen, ook rock ‘n roll monturen zijn hot, denk hierbij aan monturen die wat zwaarder aan de bovenkant zijn zoals de Club Master. Military, zoals de pilotenbril is en blijft een klassieker en als laatste blijven klassieke en tijdloze brillen voor de man een must. Je kunt deze prima op een casual friday dragen maar ook in combinatie met een mooi pak.

Van Spijkers & Spijkers tot aan Cheap Monday, Karl Lagerfeld en het eigen merk van Specsavers, love them all!

Meer monturen bekijken? Kijk dan gauw op de website van Specsavers of volg ze op Instagram via #LoveGlasses & get inspired!