Lois Jeans Sample Magasin – Sample & Stock Sale


Omdat een goede denim of course niet kan ontbreken in je kledingkast hebben we goed nieuws! Het Spaanse brand Lois Jeans organiseert namelijk op 2 en 3 november een te gekke sample and stock sale. Dit wil je!

Tijdens deze twee dagen transformeert The Diamond Factory in een waar Lois Jeans Magasin waar je de mooiste items kunt scoren met kortingen tot wel 70%! Ga je voor die ene fijne fit, een goede flared jeans of toch een iets exclusiever item? Het kan allemaal. Bezit je dit al en wil je wat meer eye catchers toevoegen in je garderobe? Ook dat kan! Buiten de iconische Lois Jeans fits kun je ook kiezen voor handgemaakte items uit Spanje en er is daarom voor ieder wat wils tijdens de sample sale. Onder het genot van some food and bites à la Lois kun je lekker los gaan en binnenkort shinen in je nieuwste favourite denims. Daarnaast maak je zelfs kans op extra kortingen en gifts tijdens het shoppen dus make sure dat je de 2e en 3e van november vrijhoudt in je agenda!

Volg Lois Jeans snel op hun social media kanalen om op de hoogte te blijven van de sample and stock sale en voor de leukste sneakpeeks. See you there!