We like! Goosecraft opent 1e Mono Brand Store ★


Vandaag opende Goosecraft zijn eerste Mono Brand Store in de gezellige pijp in Amsterdam. Met deze store wil Goosecraft op de juiste manier de hele collectie laten zien, in plaats van een bepaalde selectie bij de retailers. De pijp maakt op dit moment een enorme ontwikkeling door, net als Goosecraft. Een perfecte match dus! Team ByDanie ging vandaag langs en wat is het een prachtige winkel!

Goosecraft streeft ernaar om de ultieme mode-items te ontwerpen, waarbij kennis voor de huidige trends en respect voor de klassieke designs centraal staan.  Mix & Match all the way. De missie van het merk is kwaliteitsproducten te ontwerpen voor rebelse en avontuurlijk ingestelde mensen die de mooie dingen van het leven waarderen. De leren jassen zijn super Rock & Roll en de Lammy Coats zijn echte eyecatchers. Hier wil je in gezien worden komende winter!

Niet alleen jassen, maar ook accessoires zoals tassen, schoenen en handschoenen worden verkocht in deze store. Ook worden er unieke gedragen jassen getoond en resultaten van samenwerkingen die ze in het verleden zijn aangegaan. Wat het nóg leuker maakt is dat er in de toekomst ook workshops en evenementen worden georganiseerd, om de Goosecraft-community nog dichter bij elkaar te brengen.

Hebberig geworden? Kom dan snel een kijkje nemen in de Gerard Doustraat 78. Ze zijn iedere dag geopend (!!)

Schermafbeelding 2017-09-26 om 17.38.06 Schermafbeelding 2017-09-26 om 17.38.50