Olivia & Kate


ByDanie’s nieuwe favoriete winkel vind je in Haarlem. Aan de Anegang 48 – op de hoek waar de leukste winkelstraten van Haarlem hun weg kruisen – is Olivia & Kate te vinden. Het pand is niet alleen van buiten een plaatje, eenmaal binnen waan je je in een walhalla aan musthaves, kleding, sieraden en interieur accessoires waar je uren zoet kunt zijn. Lekker voor jezelf, maar ook pérfect om cadeaus te scoren.

Eigenaresse Janina Pakasi heeft jaren in de modebranche gewerkt, wat ook zeker terug is te zien in de store:) Haar droom was altijd al om een eigen winkel te beginnen, omringt door spullen die ze zelf heel tof vindt en daarom maar al te graag met anderen wilt delen. Janina kennen we zelf ook als geen ander en kun je ook gerust vragen voor stijladvies. Van bekende tot upcoming brands, alles in de store is te mixen & matchen. Voor elk budget een voor elke stijl. De store wordt wekelijks met de nieuwste items geupdated. Van Y.A.S. Catwalk Junkie, Rut & Circle, Ydence, Sisters Point, Eline Rosina Jewellery, Club Manhattan, Nova Dali, A La, Stylenoot, Les Copines, Oevre en The Pillow Room.

De deuren openden zaterdag 1 juli en ook de webshop gaat asap live. Toch al iets gezien op Instagram en woon je niet in de buurt? Mail info@olivia-kate.nl (maar hurry up, voor je ‘t weet is jouw fav item sold out) Een dagje Haarlem nog niet in het vooruitzicht staan? Scroll dan alvast door alle musthaves op Instagram door hier te klikken.  Anegang 48 – Haarlem

pssst. video impressie van de store zien? Klik hier!