Het lekkerste feestje van het jaar!


Het is weer bijna zo ver! Van 17 tot 21 oktober kunnen we met de voeten van de vloer tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) 2018. De nieuwste tunes, vetste locaties en tofste feestjes worden nóg beter met Desperados, die dit jaar officiële partner van ADE is.

Tijdens ADE komen zo’n 400.000 music lovers en professionals naar de hoofdstad om hier los te gaan op de lekkerste hitjes, maar het feestje is niet compleet zonder jou. Voor het eerst delen ADE x Desperados namelijk hun diepste geheimen over hoe je het best los kunt gaan op jouw favoriete dansvloer, dus make sure you’ll be there!

Klinkt dit nou als een feestje in je oren en wil je hier graag bij zijn? Dat kan! Bij aankoop van een sixpack Desperados Original maak je tot 10 oktober kans om een te gek partyweekend te winnen met je drie beste vrienden, inclusief een hotelovernachting in hartje Amsterdam.

Wanna dance the night away? Op de openingsavond van Amsterdam Dance Event organiseert Desperados bovendien de ultieme kick-off party met dj-duo Detroit Swindle. De locatie is nog top secret maar om deze verborgen dansvloer te vinden geeft Desperados een aantal tickets weg op hun social mediakanalen. Stay tuned dus zodat je niks hoeft te missen.

Wij leggen onze drankjes snel koud en zien je tijdens ADE!