Mini essentials voor in je tas!


Je kent de struggle wel, of je neemt een grote tas mee naar kantoor en stopt er teveel in – waardoor je en veel te zwaar beladen de deur uitgaat en meer dan de helft ook niet uit je tas halt gedurende de dag- óf je neemt een kleine crossbody tas mee en daar past niet je parfum en haarborstel in… Wij vonden de oplossing! Deze goodies zijn namelijk van een klein formaat waardoor ze in elk tasje meekunnen.

De Wet Hair Brush heeft uiteindes met softtips, dit maakt deze hairbrush perfect voor de meest gevoelige hoofdhuiden. Hij ontklit gemakkelijk je haar,  en is geschikt voor elk haartype. Curly or Straight, deze borstel is niet pijnlijk en beschadigt je haar niet.De Wet Hair Brush is bedoeld voor nat haar, maar is ook zeker te gebruiken voor droog haar. Bovendien is de haarborstel ook geschikt voor gebruik bij extensions en pruiken. De Wet Hair Brush voorkomt haaruitval en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. Wat nog een super voordeel is van de Wet Brush is het formaat. Door het kleine formaat past de brush perfect in je handtas. Zodat je hem altijd en overal kan gebruiken. Ook handig voor in je strandtas… Always look good on-the go! Shop ‘m hier!

Parfumado is een parfumhoudertje geschikt om makkelijk in je tas te stoppen. Elke maand is er een nieuwe parfum te ontdekken. Met altijd keuze uit de mooiste merken. Bestel jouw voorkeur van parfum uit een keuze van 250 geuren, vervolgens ligt er elke maand jouw keuze thuis op de deurmat. Je zit hierbij niet vast aan een abonnement. In een paar klikken kan je het abonnement opzeggen. Elke maand een persoonlijke geur keuze. Kies bijvoorbeeld voor een wat lichtere, frissere geur tijdens de zomer! Bestel jouw maandelijkse Parfumado hier! 

 

wetbrushfeat