Where to go: New Game organiseert [Escape]


Bijna iedereen onder de jongeren is er schuldig aan; gamen. Zak favo chips, fles cola erbij en gamen maar. Vaak na school, maar soms wordt school ook geskipt om tijdens schooltijden te gamen. De een doet het wat minder vaak dan de ander maar tegenwoordig zien we dus steeds vaker dat gamen overgaat in een verslaving.

New Game organiseert daarom [Escape], een dag waarop verschillende thema’s betreft gaming aan bod komen en worden besproken door dr. Jeroen Lemmens en Michiel Smit, ervaringsdeskundige en auteur van het boek Gameboy. Op 6 oktober aanstaande is er een interessant programma samengesteld in een toffe, interactieve setting in de muziekzaal van CREA Amsterdam. Tijdens deze middag zullen de experts hun persoonlijke en wetenschappelijke blikken op gameverslaving bundelen om de gasten zo volledig mogelijk te informeren over de donkere kant van de gamewereld en de gevaren die helaas ook geregeld om bij de hoek komen kijken bij gameverslaving.

Lijkt het je interessant om hier bij te zijn of ben je benieuwd naar de woorden van deze mannen? Ga dan snel voor meer informatie naar http://new-game.nl/events en wij zien je daar!

Collage invite game lezing-01