Glamour Health Challenge


Hét event in juni waar je bij moet zijn; de Glamour Health Challenge. Dit jaar draait de editie all about music and sports op een héle toffe locatie: de Amsterdam Arena. Het gaat om zelfvertrouwen & being confident in your own skin. Dit behaal je door in je eigen tempo gestelde doelen te realiseren!

De motivatie om te gaan sporten is soms ver te zoeken… Glamour heeft samen met de Universiteit van Utrecht onderzoek gedaan naar wat voor een soort ‘fitspiration’ de lezeressen motiveert.  Wat blijkt: Een foto van een fitgirl met zwaar afgetrainde buik werkt juist averechts. Fitgirl-accounts minder gefocust op het uiterlijk motiveren juist om meer te sporten, dan accounts waar het alleen maar om het lichaam draait.

Dit gaat een event zijn wat je niet wilt missen, sporten is fun! Het wordt nog toffer en grootser dan eerdere jaren met té gekke DJ’s en andere toffe gasten. En psst, Dave en Donny Roelvink zijn ook aanwezig! Laatste update: niemand minder dan Sunnery James en Ryan Marciano zullen de leukste plaatjes draaien tijdens dit event, dit wil je toch niét missen?! Ook wordt internationaal topmodel Ashley Graham ingevlogen die haar workout-secrets met je komt delen.

Koop hier je ticket & train mee met Glamour!

18 juni, Glamour Health Challenge: The Music Edition powered by Triaction x Triumph, Amsterdam Arena