Gift ready with Guess Originals


Het is alweer bijna 5 december en dat betekent pakjesavond! Misschien ben je nog opzoek naar dat laatste perfecte cadeautje voor pakjesavond of misschien ben je al op zoek naar cadeautjes voor onder de boom. Heb je geen idee wat je dit jaar moet kopen voor je vriendinnen, (schoon)moeder of zusje? Dan hebben wij goed nieuws! Team ByDanie spotten namelijk deze leuke horloges van Guess Originals.

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de Guess campagnes van de jaren 80-90. Deze campagnes hebben het merk binnen no-time op de kaart gezet. Ieder jaar stond er een strong, independent, self-confident en adembenemende mooie Guess girl op de campagne beelden. Op deze manier zijn de Nederlandse modellen Frederique van der Wal en Marvy Rieder ontdekt! 30 jaar later wil Guess stilstaan bij deze grote successen. Daarom brengt Guess watches een nieuwe lijn uit die geïnspireerd is op de tijd waarin jeans, grote logo’s en de kleuren zwart, wit en rood overal terugkwamen. De nieuwe horlogelijn van Guess Originals is een ode aan een tijdperk die bij veel mensen nostalgie oproept.

Dus ben je nog op zoek naar het perfect cadeau voor de decembermaand? Scroll dan even naar onder en shop een van de leuke Guess Originals horloges.

Schermafbeelding 2017-12-01 om 16.46.51 Schermafbeelding 2017-12-01 om 16.47.00

Ook in Moskou werden de horloges gedragen!
IMG_0176 K70B3125

 

horloge1 horloge2 horloge3